voor de nederlandse lezers

voor de lezer's die artikelen in het nederlands willen lezen. vraag onder het gewenste artikel naar de nederlandse versie in een comentaarberichtje.

woensdag 18 maart 2009

tussendoortje namelijk een group build van het gizmoxia forum

Ik doe mee (voor het eerst) aan een group build. Dit wil zeggen dat in een bepaalde tijdslijn van gundam er een "era" wordt uitgekozen. Met vaak een bijbehoorende scene/oorlog/fragment.
hiervan wordt een type of meerede type mobile suits gekozen. Iedereen die mee doet kiest hiervan eentje die hij voledig naar eigen wens aanpast. Alles mag zowel verf als modificeren van de suit zelf. ik ga nog niet verklappen wat ik ga doen en in welk theme maar hier hebben jullie alvast een voorproefje welke suit ik ga aanpassen.
voor de duidelijkheid dit zijn 2 voorbeeld foto's de echte moet ik nog maken
gm cold districtgm cold district
ik begin aan dit projectje zodra ik klaar ben met de strike launcher

2 opmerkingen:

  1. Heb je die schaduw met een airbrush gedaan? Hij ziet er echt gaaf uit.

    Ik wil zelf ook nog een gm cold district halen en er een diroama mee maken samen met een hy-gogg

    BeantwoordenVerwijderen
  2. nee het zijn 2 voorbeeld foto's (ik was hier denk ik niet duidlijk in) ik ga dit model voledig aanpassen naar een thema dat ik in me hoofd heb. iedereen van het gizmoxia forum die hier aan mee doen, maken een geheel eigen ontwerp/aanvulling op een bestaand model.
    ik heb wel net me strike gundam af hier komt nog een foto reportage van kijk daar maar naar als de foto's erop staan. daar heb ik schaduw effecten geprobeerd

    BeantwoordenVerwijderen